Skip to main content

Airco kopen en laten installeren

Airco laten plaatsen door een professionele monteur? Wij plaatsen je airco al vanaf €1.299,- incl. aansluitset!

Persoonlijk advies

Ontdek het gemak en comfort met Blue Airco.

Uw all-in-one oplossing voor een koelere toekomst! Bij Blue Airco begrijpen we dat de aanschaf van een airco meer is dan alleen een aankoop; het is een investering in uw comfort. Daarom bieden wij niet alleen gratis advies, maar ook een vrijblijvende offerte. Eenmaal akkoord, garanderen wij een vlekkeloze installatie door onze experts, die de airco plaatsen, nauwkeurig afvullen en uitgebreid testen. Plus, we nemen de tijd om u precies uit te leggen hoe uw nieuwe systeem werkt - zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Gratis persoonlijk advies

Beschrijf uw wensen en wij zullen u persoonlijk advies op maat geven. Dit uiteraard vrijblijvend en zonder kosten!

"*" geeft vereiste velden aan

Vermeld zoveel mogelijk informatie. Bij een airco is dat bijv. het aantal kamers en de vierkante of kubieke meter (m2 of m3).
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een airco?

Transparant en betaalbaar – Krijg een kristalhelder overzicht van wat u kunt verwachten te betalen: al vanaf €1.299,- bieden wij een complete airco-installatie inclusief montage en een aansluitpakket van 3 meter. Geen verborgen kosten, gewoon heldere prijzen en professionele service.

Vraag altijd om een gratis advies en een offerte op maat. Er kunnen extra kosten komen, afhankelijk van uw woonsituatie .

Airco aanbod

Kies de perfecte match voor uw behoeften – Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan diverse voorkeuren en budgetten. Van luxe opties zoals Mitsubishi (Heavy Industries / Electric), Daikin en LG tot de meer budgetvriendelijke keuzes van Mitsui, die zonder in te boeten aan kwaliteit, een kosteneffectieve oplossing bieden. Elk merk dat wij leveren is gekozen op basis van betrouwbaarheid en prestaties, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Wat kost een airco laten plaatsen?

Wij kunnen al vanaf €1.299,- een airco plaatsen. In dit geval gaat het vaak om een 2,5kW of 3,5kW airco. Heb je meerdere airco’s of een krachtigere airco nodig? Vul dan het formulier op deze pagina in voor een persoonlijk advies op maat. Uiteraard vrijblijvend!

Jouw airco laten plaatsen - Dit is hoe het werkt

Een soepel proces van begin tot eind – Begin met een simpele klik of telefoontje. Na uw eerste contact, nemen wij vrijblijvend contact op om uw behoeften te bespreken en deskundig advies te bieden. Met onze duidelijke offertes weet u precies waar u aan toe bent. Na goedkeuring inspecteren we uw woning, installeren we de airco op de ideale locatie en zorgen we ervoor dat alles perfect werkt voordat we vertrekken. Onze experts leggen u graag uit hoe alles werkt en zorgen ervoor dat u helemaal tevreden bent.

Service en onderhoud bij Blue Airco

Omdat uw tevredenheid onze prioriteit is – Ook na installatie blijven we bereikbaar voor ondersteuning. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan wij direct voor u klaar. We bieden niet alleen regulier onderhoud, maar zijn ook snel ter plaatse voor eventuele reparaties. Bij Blue Airco draait alles om een langdurige relatie met onze klanten en uitmuntende service na verkoop.

Een airco kan meer dan alleen koelen

Geniet het hele jaar door van comfort – Een airco van Blue Airco is uw partner voor elk seizoen. Koel in de zomer en heerlijk warm in de winter; onze systemen bieden een kosteneffectieve oplossing voor het reguleren van uw binnenklimaat. Met de stijgende energiekosten is het verwarmen van uw woning met een airco een slimme zet die u helpt besparen.

Airco laten plaatsen?

Klaar voor een koeler thuis? – Laat niets aan het toeval over wanneer het aankomt op uw comfort. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte of een persoonlijk adviesgesprek aan. Met een klik op de volgende link zet u de eerste stap naar een aangenamer binnenklimaat: vrijblijvende offerte.