Skip to main content

Airco laten plaatsen

Airco laten plaatsen door een professionele monteur? Wij plaatsen je airco al vanaf €1.299,- incl. aansluitset! Onze ervaren monteurs hebben de airco binnen enkele uren bij u geplaatst.

U kunt uw airco al binnen 14 werkdagen werkend in uw woning hebben.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Beschrijf uw wensen en wij zullen u persoonlijk advies op maat geven. Dit uiteraard vrijblijven en zonder kosten!

"*" geeft vereiste velden aan

Vermeld zoveel mogelijk informatie. Bij een airco is dat bijv. het aantal kamers en de vierkante of kubieke meter (m2 of m3).
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elektrisch verwarmen en koelen met een airco

Een airconditioner is een apparaat dat in staat is om lucht te koelen en te verwarmen door middel van elektriciteit. Het biedt het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis, ongeacht het seizoen. Dit komt omdat een airco zowel kan koelen als verwarmen. Dit maakt het een veelzijdig apparaat dat geschikt is voor veel verschillende situaties.

Wat kost een airco?

De kosten van een airco kunnen sterk variëren afhankelijk van het merk, de grootte en de installatiekosten. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten tussen de 500 en 3000 euro liggen. De prijs kan ook afhangen van het type airco dat u wilt kopen. Een wandmodel is meestal goedkoper dan een plafondmodel of een vloermodel.

Wat kost een airco laten plaatsen?

Wij kunnen al vanaf €1.299,- een airco plaatsen. In dit geval gaat het vaak om een 2,5kW of 3,5kW airco. Heb je meerdere airco’s of een krachtigere airco nodig? Vul dan het formulier op deze pagina in voor een persoonlijk advies op maat. Uiteraard vrijblijvend!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een airco

Bij de aanschaf van een airco zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Het is belangrijk om de grootte van de ruimte te kennen waar u de airco wilt installeren, omdat u dan de juiste grootte airco kunt kiezen. Daarnaast moet u overwegen welk type airco het beste past bij uw situatie en welk merk het meest geschikt is. U kunt ook overwegen om te kijken naar het energieverbruik en de geluidsniveaus van de airco’s.

Welke airco merken zijn er

Er zijn veel verschillende merken die airconditioners aanbieden. Enkele van de populairste merken zijn Mitsubishi, LG, Samsung en Daikin. Deze merken bieden betrouwbare airconditioners van hoge kwaliteit die een lange levensduur hebben. Het is belangrijk om de specificaties van de verschillende modellen te vergelijken voordat u een beslissing neemt over welk merk u wilt kopen.

Onderhoud airco

Om ervoor te zorgen dat uw airconditioner goed blijft werken, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat het schoonmaken van de filters en het controleren van de koelmiddel- en drukniveaus. Het is ook belangrijk om het systeem te laten controleren door een gekwalificeerde monteur om eventuele problemen op te sporen voordat ze tot grotere problemen leiden.

6 jaar garantie op je airco van Blue Airco

BlueAirco biedt een garantie van 6 jaar op alle airconditioners die zij verkopen. Dit geeft klanten de gemoedsrust dat ze een product kopen van hoge kwaliteit dat lang meegaat. Als er tijdens de garantieperiode een probleem optreedt, zal BlueAirco het probleem oplossen of de airconditioner vervangen zonder extra kosten voor de klant.